Dutchkids homepage
Naar het huis van BramNaar het huis van DrissNaar het huis van IndraNaar het huis van JeroenNaar het huis van KwameNaar het huis van SarahNaar het huis van Yasemin
 
 
Hallo, ik ben Judith, de moeder van Sarah. Sarah keek altijd met heel veel bewondering naar de dreads van de Antilliaanse buurvrouw. Vorige week zijn we samen naar de kapper geweest. Ik vind het prima maar inderdaad riep het veel reacties op binnen onze familie.

We zijn joods. Zelf heb ik Sarah joods-liberaal opgevoed maar de familie is conservatiever. Wij vieren de traditionele dagen en ik probeer Sarah zoveel mogelijk de gebruiken en principes bij te brengen. Sarah groeit niet op in een joodse omgeving en voelt zich zodoende wat minder verbonden met het joodse geloof.

Sarah is verliefd op een Marokkaanse jongen van school en heeft vorig jaar mee gedaan aan de Ramadan. Dit heb ik maar niet verteld aan mijn familie. Zelf ben ik joods-conservatief opgevoed. Thuis werd er veel gesproken over de Tweede Wereldoorlog en over familie en vrienden die we verloren zijn in de concentratiekampen. We hebben familie in IsraŽl waardoor de huidige situatie in IsraŽl en Palestina thuis vaak met Sarah wordt besproken.


Met Sarah naar Nederdam
 
 

 
See this page in Englishmeer weten??   lerarenkamer