Dutchkids homepage
Naar het huis van BramNaar het huis van DrissNaar het huis van IndraNaar het huis van JeroenNaar het huis van KwameNaar het huis van SarahNaar het huis van Yasemin
 
 

Kerken zien er in Nederland heel anders uit dan ik gewend was maar het blijft het huis van God. In de kerk komen mensen samen die willen bidden en God bedanken voor alle goede dingen die er zijn. Ook kunnen er mensen komen die verdrietig zijn, of ziek. Ze kunnen dan bidden en dat helpt om beter tegen het verdriet of ziek zijn te kunnen.

Jezus is de zoon van God. Hij leefde lang geleden op aarde, en Hij heeft de mensen van alles verteld. Over hoe ze goed met elkaar kunnen leven en bidden.

Kerstmis is het belangrijkste feest. Kerstmis is afgeleid van “Christus-mis”. Op het kerstfeest wordt de geboorte van Jezus Christus herdacht. Het is het feest van de komst van het goede in de wereld. Het is het feest van de vrede. De datum van kerstmis valt altijd op 25 december. Met kerstmis worden kerstbomen versierd en onder de kerstboom wordt een kerstkribje gezet met beelden.


Met Kwame naar Nederdam
 
 

 
See this page in Englishmeer weten??   lerarenkamer