Dutchkids homepage
Naar het huis van BramNaar het huis van DrissNaar het huis van IndraNaar het huis van JeroenNaar het huis van KwameNaar het huis van SarahNaar het huis van Yasemin
 
 
Ik ben helemaal uit de kast. Daarmee bedoel ik dat iedereen het weet. Ik ben zo blij dat ik het verteld heb. Ik had helemaal geen zin om te doen alsof. Toen ik 13 werd wist ik het zeker: ik ben homo. Het duurde nog 2 jaar voordat ik de moed had om het te vertellen. Aan mijn familie was het moeilijkst. Mijn vader ging door het lint. Gelukkig gaat het nu beter. Hij zal het altijd moeilijk vinden maar heeft het geaccepteerd. Net als mijn moeder en mijn broer. Mijn zus is nog iets te jong om het goed te begrijpen. Eigenlijk hebben we het er thuis niet meer over.

Dat is anders op school. Daar wordt het niet door iedereen geaccepteerd. Opvallend is dat vooral moslimjongeren er niet mee over weg kunnen. Op het schoolplein krijg ik de vreemdste opmerkingen naar mijn hoofd en als ik ze tegenkom op de wc lijkt het wel of ik een besmettelijke ziekte heb. Ik weet niet waarom men zo fel reageert. Ik doe toch niets verkeerd.


Met Jeroen naar Nederdam
 
 

 
See this page in Englishmeer weten??   lerarenkamer