Dutchkids homepage
Naar het huis van BramNaar het huis van DrissNaar het huis van IndraNaar het huis van JeroenNaar het huis van KwameNaar het huis van SarahNaar het huis van Yasemin
 
 
Hallo, ik ben Jeroen zijn oudere broer. Ik woon niet meer thuis maar ik ben nog vaak in de buurt. Vooral om thuis te eten en om mijn was op te halen. Ja, ja . ik weet het: lekker onvolwassen. Ik heb zelf geen wasmachine en mijn moeder zegt dat ze het niet erg vindt.

Het was een grote schok toen Jeroen ons vertelde dat hij op jongens valt in plaats van meisjes. Jeroen is homo. Mijn vader werd boos en mijn moeder dacht dat het gewoon een fase was waar Jeroen doorheen moest. Alhoewel ik denk dat mijn moeder het wel verwacht had. Karin, mijn jonge zusje, zei niets. Ze heeft een hekel aan ruzie. En ik? Nou, ik kon me er niets bij voorstellen. Maar hij is mijn broer. Wat kan ik er aan doen? Mijn vader heeft me daarna vaak gevraagd of ik Jeroen mee wilde nemen naar voetbal of andere stoere dingen. Dat vond ik erg lastig. Hij wilde Jeroen veranderen. Je weet wel wat ik bedoel ..? Uiteindelijk zijn ze er uit gekomen met behulp van een gespreksgroep voor ouders van homoseksuele kinderen. Alhoewel mijn vader zich er nooit helemaal bij neer heeft gelegd.


Met Jeroen naar Nederdam
 
 

 
See this page in Englishmeer weten??   lerarenkamer